Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

The entrance to Narnia.

Kategori: Inredning och pyssel

Vi är i pysseltagen här hemma och sovrummet ska få sig ett litet lyft!
Ett tjuvkik får ni här, en gammal ekgarderob som jag norpat åt mig av svärisarna ska få ny look:

Vecka 30.

Kategori: What on earth am I saying?

Cirka 10 veckor kvar.
Härom dagen vägde jag mig för första gången sedan graviditetsbedkedet och vågen visar +8 kg.
Det är så sjukt att jag väger mindre nu än vad jag gjorde för prick ett år sen! Alltså, hur tjock var jag?! Jag gick ner 10 kg i våras och lagom på målvikten kom det två små streck på graviditetstestet.. Livets ironi.

Dagens mage:

All I want for X-mas is nothing.

Kategori: What on earth am I saying?

Såhär års blir man ju ofta tillfrågad om vad man önskar sig i julklapp. Och alltid svarar man antingen något oseriöst eller att man inte önskar sig någonting alls.
I de flesta fall stämmer det ju inte. Inte i mitt fall i alla fall. Det finns ju alltid NÅNTING man vill ha (eller behöver), vilken tid på året det än är. Stora som små, roliga som tråkiga grejer.
Vi närmare eftertanke, tänker jag flera gånger per dag på saker jag vill ha. Idag senast tänkte jag att jag vill ha en pärm och behöver några nya kollegieblock. Typ världens tråkigaste grejer, men just därför tänker jag att jag skulle bli glad om jag fick det. För att man hellre lägger sina egna pengar på roligare grejer än kollegieblock. Strumpor är ju också en såndär grej som jag inte gärna lägger pengar på. Anledningen till varför jag alltid har trasiga strumpor på mig. Jag köper aldrig nya.

Slutsatsen av det här inlägget? Jag vill ha julklappar, men gärna nåt tråkigt. Som kollegieblock eller strumpor.

A good night's sleep. Because I'm worth it.

Kategori: What on earth am I saying?

Helvetestenta nummer 1 är avklarad. Förhoppningsvis. Tror faktiskt det blir omtenta på den. Satt och räknade lite; 33,6 poäng krävs för godkänt. Jag tror jag kan ha skrapat ihop 32 poäng.. Så drygt.
Jaja, det går som det går och jag förtjänar faktiskt mer än väl att gå och lägga mig redan nu, efter alla tidiga mornar och sena nätter av pluggande.

Imorgon ska vi visserligen åka iväg tidigare än vanligt, eftersom det är lussefirande på dagis. Då ska man sitta där och se road ut och lyssna på när dagispersonalen sjunger alla sånger, för att barnen är för blyga och hellre står och petar på varandra med sina batteridrivna ljus. Det är samma sak varje år. Sen blir det lite fika och sittplatserna räcker aldrig (fast med stora magen kan man säkert fiska till sig en plats!) och det är trångt, för varje barn har med sig minst en förälder och gärna en farmor och farfar. Även Anabelle. Hon har med sig mamma, pappa, farfar och mormor.
Och varför går jag ens dit då, om det är så trist, undrar ni? Därför att jag älskar min Anabelle och tänker inte vara mamman som inte ens kunde offra dig att komma på lussefirandet på dagis, för hon tänkte bara på sig själv.

Vecka 29.

Kategori: Preggo

Halva 29:e graviditetsveckan har hunnit gå och jag ör väl nu officiellt höggravid?
Jag har ärligt talat inte haft tid att ens tänka på att ta en magbild. Så den här gången får det bli utan. Sitter från morgon till kväll och pluggar till en tenta of hell, vilket jag även gjort idag och känner nu att ögonen inte är med i matchen längre. Några timmars sömn ska jag väl försöka få till. Klockan ringer 05.30 för mer plugg och jag känner att jag lever. Jag lovar.

Vecka 28.

Kategori: Preggo

Jaha, idag går vi in i 7:e månaden.
Det har blivit riktig vinter och det är ett under att min vinterjacka (storlek 36) fortfarande går att knäppa! Så nu får magen faktiskt inte bli större, har ju ingen lust att köpa ny jacka för typ 10 veckors användning..
Här är den - veckans mage: