Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

If a cluttered desk signs a cluttered mind, of what, then, is an empty desk a sign?

Kategori: Inredning och pyssel

Det här skrivbordet fick jag av mamma, som i sin tur fått det av en vän, som i sin tur ärvt det av sin mor.

Stolen har jag fått av svärfar. Tror han köpte sex stycken på loppis eller auktion till sin första lägenhet (han är 60+ idag). Bordet var brunmålat och stolen i ek med en brun sits i skinn.

Voilá, så fick de båda nytt liv när de kom till min ägo! ' Dessa är dock inte speciellt nyligen omgjorda (typ i vintras/våras nån gång), men de var ändå början på all makeover som komma skall.

Extreme makeover - Home edition

Kategori: What on earth am I saying?

Det är mycket gammalt som blivit eller ska bli nytt hemma i huset. Jag har liksom tröttnat på att det alltid har sett likadant ut. Vart jag än har bott (och jag har bott på mååånga ställen), så har allt alltid varit samma. Men det blir det ändring på nu. Bilder kommer allteftersom!

'

Vi börjar väl med huset, som i för sig kommer att få se ut som det gör (ett tag) även om jag skulle vilja ändra lite på det med (nån gång när jag blir rik).

I feel like shit, and all I can do is.. feel it.

Kategori: What on earth am I saying?

Att känna sig som ett roadkill har blivit standard för mig de senaste veckorna. Extrem trötthet, illamående, yrsel, konstant hunger, nästäppa och huvudvärk. Japp, det är precis vad det låter som. Om 7 månader blir Anabelle storasyster. Totalt oväntat, I know. För mig med.

'

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att det var något som tog upp mycket space i mitt huvud och ni förstår säkert att ovanstående är en del av det. Men det räcker inte, ther's more. Om drygt en månad blir jag fru Sandberg. Haha, hör ni hur det låter?! Sanna Sandberg. Kommer ta tid att vänja sig.

'

Det var allt för den här gången!

There's no place like home.

Kategori: What on earth am I saying?

Hemkommen från fjällen är jag sedan igår, tack gode! Aldrig igen sommartid. Aldrig. Bättre saker finns att hitta på. Under fjällvistelsen påminndes jag dock om hur jag hatade skogsutflykter redan som barn, på dagis och i skolan, typ. Jag förstod liksom aldrig nöjet med att sitta kall och blöt på en stubbe och äta en kletig macka och dricka oboy ur en termos som ALLTID läckte. Vad var det för fel på skolmaten och skolmatsalen liksom? Vilket jävla påhitt.

Dear mosquito, next time suck my fat not my blood, okay?

Kategori: What on earth am I saying?

Titta vad jag fick av svärmor! En myggtät anorak, woop! Sexigast i Norrland, ellerhur?

Bilder från gårdagen:

Kategori: What on earth am I saying?

Away with the fairies among the mountains.

Kategori: What on earth am I saying?

Jag har blivit medlurad till fjällen av min käraste sambo. Fjällen? I juli? Alltså, åker jag nånstans påsommaren ska det vara varmt, soligt och beachigt. Så jävla lurad. Det finns fler mygg här än sandkorn i Sahara (min insektsallergi, ni som vet), det är kallt och det regnar ungefär 15 gånger per dag.Fy SATAN!

'

Jag ville i alla fall inte bli utsedd till dagens bitterfitta, så jag log och satte på mig stövlar och regnkläder och följde med på vandring. För att inte vara allt för negativ säger jag bara att vyerna var riktigt fina och myggen var rätt jobbiga (läs plågande). Anabelle var dessutom överraskande duktig på att gå. Bara så ni vet. Nu ska jag dra i mig en kopp rooibos sen blir det nog sängen inom kort!

'

(blogg.se totalvägrar tt låta mig publicera bilder för tillfället, så jag avslutar såhär: to be continued)

Don't think too much. You'll create a problem that wasn't even there in the first place.

Kategori: What on earth am I saying?

När allt känns jobbigt och fel, fast det inte alls är något som är det. Då blir det ännu jobbigare, eftersom man inte vet vad det är man ska rätta till. Så har jag haft det den senaste tiden och speciellt de senaste dagarna. Min lösning på problemet har varit att bosätta mig i sängen under ett täcke där jag gömt mig för världen. Det är ju egentligen ingen lösning utan mer en flykt, för det har ju inte precis funkat och inget har blivit bättre.

'

Jag har stängt ute den sociala världen totalt. Inte för att jag är sur eller så, utan jag har bara inte orkat.

'

Jag vill också påpeka att jag är inte ledsen. Inte alls. Det är bara tungt i mitt huvud. Kanske bara har för många saker att tänka på helt enkelt.

You will never find time for anything. If you want time, you must make it.

Kategori: What on earth am I saying?

Äntligen funkar blogg.seappen igen, så det kan börja bli lite liv i den här halvdöda bloggen. Jag sitter nämligen alldeles för sällan vid datorn. Dator = Plugg. Ingen dator = Inget plugg. Ni fattar, man vill ju undvika det som undvikas kan. Dock har jag kommit till en punkt, där jag undvikit plugget på tok för mycket och har sjukt mycket att ta igen. Jag vill bara att klockan till att börja med ska bli 13.00, så att jag kan kolla antagningsbeskedet för hösten och om jag kommit i får det gärna bli terminstart as soon as possible, så jag kan få förtränga den här satans tråkiga sommarkursen.

'

Dessutom har jag lyckats dra på mig ännu fler saker som tar utrymme i huvudet och tänkandet. Exakt vad det är kommer jag gå ut med i bloggen senare. Men det är rätt stort jag lovar! ;)

'

För tillfället sitter jag på tåget på väg till Stockholm, föreläsningar och seminarium. Har ingen lust med det egentligen, utan hade mycket hellre kört på soffmys hemma hela dagen. Idag är en sån dag. Fast jag måste erkänna attdet är rätt mysigt att åka tåg i spöregn. En sak jag däremot inte förstår är varför i helvete SJ alltid måste ha 28 minusgrader på tågen?! Höj värmen lite, tack!

'

Sådärja! Ännu ett meninglöst inlägg med Sanna-svammel fixat. Varsågod!