Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

Invasion.

Kategori: What on earth am I saying?

Går in i skafferiet (vi har sån där old fashion walk-in variant) och lägger märke till en liten hög med spån som ligger på en av hyllorna, tittar upp och ser ett litet hål i taket. Sen ser jag att det ligger musskit ÖVERALLT!

Här är man borta några timmar hemifrån och under tiden blir man invaderad! Kul. Jag är så trött på dessa jävla gnagare från helvetet!
Tidigare har de hållt sig i skåpet under diskhon (för att kompostpåsen står där), så där har vi gillrat fällor som man hittar en mus i då och då.
Livsmedlen verkar ha klarat sig, inget var bitmärken på, men allt som varit öppnat åker raka vägen ner i soporna. Man vet ju aldrig om de varit där och pillat, de äckliga jävlarna..

Anton försöker övertala mig att skaffa katt, men aldrig i livet, säger jag! Ni som känner mig vet vad jag tycker om katter. De är nog ungefär lika äckliga som möss. De luktar sjukt illa och hårar. Äckliga helt enkelt. De är jobbiga också. Många ska hålla på att klänga, slingra sig runt benen, följa med överallt, klösa sönder allt man äger och har, pissa och skita på olämpliga ställen ("man får väl lära dem att bli rumsrena", tänker väl alla kattvänner nu, men ärligt, nästan ALLA katter gör sina behov bortom kattlådans gränser då och då), de gör jobbiga ljud (det där spinnandet när man försöker sova är otroligt frustrerande) och så rivs dem och välter blomkrukor. Vissa tuggar sönder blommor också va?
Så nej, det blir ingen katt som ni säkert förstår och nu ska jag fortsätta tömma skafferiet och leta rätt på en sån där musskrämma man sätter i eluttaget. Undrr om dem verkligen funkar?

Vecka 17.

Kategori: Preggo

Såhär ser jag ut numera i mitt smalaste tillstånd.
Räknade även ut häromdagen att om ungefär 3-4 veckor har halva tiden passerat. Helt sjukt.

Vårt bröllop 120901.

Kategori: What on earth am I saying?

Ja, nu är vi alltså gifta och ärligt talat så känner jag faktiskt ingen som helst skillnad. Det ända som känns ovant är när jag pratar om Anton och säger "min man". Sambo eller pojkvän känns fortfarande mer naturligt. 
Det här med att skriva underskrift är en till grej som känns ovan. Sanna Sandberg. Det blir olika varje gång. Får nog ta och öva lite. 
(Bloggen får vara som den, även om den heter Sanna Jylö. Jag orkar helt enkelt inte göra en hundrade blogg.)

Jag har snott varenda bild från bröllopet jag har kunnat hitta på bloggar, Facebook och Instagram, då jag inte direkt sprang runt med kamera själv. Jag var lite upptagen med att gifta mig liksom.
Snart kommer däremot de "riktiga" bilderna, så det ska bli spännande!
Dessa får ni lägga ögonen på så länge. 
(de flesta bilder, dock inte alla, men nästan är tagna av bästa Bella)

Blah. Blah. Blah. Vecka 15 & 16.

Kategori: Preggo

Jag har tänkt skriva ett nytt inlägg hur länge som helst. Det har varit mycket den senaste tiden (mer än vanligt faktiskt) och antingen har jag inte orkat skriva, inte vetat vad jag ska skriva eller helt enkelt inte bara haft tid.
 
Jag har börjat plugga på riktigt nu. Sjuksköterskeprogrammet på Örebro Universitet. Det är mycket tråkig teori om lagar och annat tjofräs nu i början, men det roliga kommer nog sen.
Jag har hunnit gifta mig också. Slänger nog in ett inlägg om det vid ett annat tillfälle. 
 
 
Vad gäller graviditeten, så har jag ofta huvudvärk. Just nu till exempel och det har hållt i sen igår. Jag har lågt blodtryck (mitt blodtryck som aldrig annars avviker från att vara helt perfekt) som bidrar till att jag är trött, yr och svimmig. Jag mår fortfarande illa till och från och äter kanske inte helt exemplariskt för att vara gravid. Men ärligt talat, vem fan gör det?
Dessutom har jag troligtvis diskbråck till råga på allt, men har helt enkelt varit för lat för att ta kontakt med en sjukgymnast. Sånt är så tråkigt. "Det kanske går över", tänker jag.
 
Nu är jag i vecka 17 (16+2) och har faktiskt ärligt talat glömt att fotografera magen, men det kommer. 
Här är i alla fall förra och förrförra veckans magar: 

Vecka 15:
 
 
Vecka 16: