Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

Rise up and be the best you can be.

Kategori: What on earth am I saying?

Tentaplugg idag igen. Pluggar gör jag ju mest hela tiden jämt ändå, men tentaveckor är speciella. De senaste två dagarna har jag börjat 7.30 och hållt på till 16-tiden, och ändå känner jag mig så oförberedd. 
Det är rätt sjukt hur mycket det tar på krafterna också. Kl 18 var jag färdig att sova. Svårt dock att lägga sig före kidsen, tyvärr..

Fick även veta att vårens praktik blir 2 veckor primärvård och sen 5 veckor medicinsk avdelning. Är jättenöjd med det upplägget, och det ska bli kul att komma ut på lite praktik igen! Lite läskigt också. 

Nu är det sovning som gäller för fru Sandberg! Tentaplugget continues imorgon 7.30. Tror att jag är på G att fatta saker och ting nu, såhär 3 dagar innan tentan liksom. Usch, jag är alldeles för trögfattad för det här..
Godnatt för fan.

Stay positive. Stay productive.

Kategori: What on earth am I saying?

Att krypa ner nyduschad i renbäddad säng lär ju vara en av de bättre känslorna i livet! Och det är vad jag precis har gjort. Känslan förstärks ju om möjligt också lite genom att känna att man varit rätt produktiv under dagen;
tentaplugg, tvättat en maskin tvätt, tentaplugg, tvättat en maskin till, tentaplugg, hängt tvätt, tentaplugg, vikt tvätt, tentaplugg, bäddat rent säng, nattat Lillton, lagat mat och gjort matlådor. 

Imorgon ska jag upp i ottan och åka till Universitetet och plugga. Sportlovsvecka = Anton+båda barnen hemma = inte ultimata studieförhållanden. 

Nu måste det sovas lite!


Hey hey! It's Saturday!

Kategori: What on earth am I saying?

Längsta dagen på länge! 19.30 var jag frustrerad över att barnen fortfarande var vakna för att klockan i mitt huvud var minst 22. 
Redan klockan 6 ringde klockan en lördag som denna. Anton skulle iväg och spela någon fotbollturnering och för mig själv var det heldagskurs i Första hjälpen/Hjärt-lungräddning på barn som gällde. (Mycket bra kurs för övrigt! Får ni chansen, gå den!)
Kidsen fick en heldag med framor och farfar och hade tydligen också vart iväg på lite födelsedagsfirande hos sin farbror. 

Jag har slappat till lite på pluggfronten, känner jag. Det har varit mycket att stå i de senaste 2 veckorna, men imorgon får bli en pluggdag!
Jag förstår inte ens varför jag antecknar på föreläsningarna. Anteckningarna är i efterhand helt obegripliga så måste jag gå igenom allt från början i alla fall. Får nog hitta på nån annan metod, för som det är nu tar alldeles för mycket tid. Tid som inte finns när man är morsa till 2 små ligister som mina ungar. 

Nu har Wilton i alla fall tvärdeckat. Han har tydligen haft högsta växeln i hela dagen. För mig blir det en kopp te (Lipton's Blueberry Muffin te, gudomligt gott!) och ett eller två avsnitt av Revolution. Sen gissar hag på att jag också är helt färdig för sängen!