Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

Long time, no write.

Kategori: What on earth am I saying?

Här har det inte blivit mycket skrivet den senaste tiden, i denna gudsförgätna blogg. 
Det har i för sig inte hänt så där hiskeligt mycket i mitt liv. Eller, ja. Beror ju på hur man ser det. Wilton har blivit STOR. 10 månade igår, faktiskt. Kan inte fatta att han fyller 1 år om 2 månader! Vart tog bebisen vägen, liksom? 
Igår, dvs på 10-månadersdagen tog han sin första steg själv med lära-gå-vagen. Tror ju till 99,9% att grabben går innan 1-årsdagen. 
Dagisplats har han fått också, den lilla ligisten. Från februari/mars nångång. Blev inte på samma som Anabelle, men ett annat typ 4-5 minuter bort (gångavstånd, alltså). 
Jag började plugga i septembras igen. Det är stentufft, om ni undrar. Jag får stroke minst en gång om dagen.  Men trycket lättar förhoppningsvis lite när W börjar dagis!

Nej, nu är klockan på tok för mycket för en småbarnsmamma som mig att vara vaken. En får ju passa på att sova så gort en kan. Fyfan, hörrni. Vilket liv man har. 

Hej, stora killen! ❤️

Kommentarer


Kommentera inlägget här: