Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

120217 .

Kategori: What on earth am I saying?

T G I F !
Skolan tar död på mig och att det är fredag hjälper mig egentligen inte speciellt mycket, eftersom jag borde plugga hela helgen. Idag har jag ändå varit rätt duktig. Trots ledighet har jag både hunnit med att städa huset och pluggat lite. Internationella relationer liksom? Vem fan bryr sig? Nej, inte riktigt så, men läraren är ett stort jävla skämt, vilket gör att mitt intresse för hela ämnet försvinner.
Dock har alla timmars skrivande om fred, fattigdom och mänskliga rättigheter fått mig att öppna upp ögonen för hur världen ser ut egentligen, och det är rätt hemskt. Det är helt sjukt hur många som lever i fattigdom, och så går jag här och gnäller om att ett par av alla mina 178 par byxor är hål i, att jag inte är sugen på det som finns i kylen och så vidare. Man är så jävla bortskämd egentligen och borde tänka mer på att hjälpa dem som inte har det lika bra som oss.
¨
¨
Från en sak till en annan. Det är förbannat fint väder idag, till och med för att vara vinter. Solen skiner och inget gör mig mer glad just nu än att genom fönstret se den smälta helvetessnön droppa ner på marken. Kanske det blir vår snart? Som jag längtar efter fina skor och solglasögonpromenader på torr asfalt!
¨
¨
Ikväll blir det utekväll och middag med mor, det blir fint! Så nu börjar det faktiskt dra ihop sig för att duscha och allt som hör till.
¨
¨
Vintersol här i ingenmansland.

120214 .

Kategori: What on earth am I saying?

Jag har aldrig varit den som firar, eller ger Alla hjärtans dag någon speciell uppmärksamhet.
Jag känner inte heller att jag även i år behöver skriva en predikan om varför det är så. Kort sagt tycker jag att man har gjort alla hjärtans dag till en alldeles för stor grej och ingen vet varför dagen egentligen firas.
Jag uppskattar de jag tycker om alla andra dagar på året också och behöver inte pricka in 14e februari i kalendern för att komma ihåg att visa det.
Dessutom tror jag att jag hittade den bästa Alla hjärtans dag presenten någonsin idag!
Skippa geléhjärtan, chokladaskar och rosor, som troligen bara bidrar till miljöförstöring ändå på ett eller annat och ge bort en get istället! Klicka här!
Jag ska lätt köpa en present där, så fort pengarna trillar in på kontot, det vill säga (att vara student och befinna sig i mitten av en månad går inte ihop. Tyvärr). Jag hem mitt CSN-kort idag, förresten, så nu kan jag börja utnyttja studentrabbatter, tjiho!
¨
För övrigt, rullar livet som som tidigare. Plugget tar största delen av min tid och jag hinner faktiskt inte med så mycket annat alls. Gymmet har fått vänta i 4 dagar nu, så ska försöka ta mig tid och ork resten av veckan.
¨
¨
Nu har jag myst ihop mig i soffan med filtar och en storkopp varm nyponsoppa.
¨
¨

120207 .

Kategori: What on earth am I saying?

Idag kan jag inte göra annat än att skratta. 
Jag skrattar åt det som är roligt.
Jag skrattar åt sånt som gör mig trött, för att jag inte orkar eller har lust att lägga ner energi på att vara irriterad för tillfället.
Jag skrattar också åt alla sorgliga människor, tro mig det finns en del. Jag är långt ifrån perfekt själv, men jag är sann mot mig själv beter mig inte som en kaktus i nån annans röv.
pusshej.