Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

New experiences, new challenges and a new kitchen.

Kategori: What on earth am I saying?

Det börjar nog växa mossa på den här bloggen snart! 
Hela sommaren har jag jobbat, jobbat och jobbat, vilket ändå har varit riktigt kul! 
Har jobbat som undersköterska på palliativa sektionen på USÖ och har lärt mig så otroligt mycket och har fått massa kött på benen som blivande sjuksköterska. 
Nu är skolan igång igen sedan 2 veckor tillbaka och jag har lugnt sagt tagit en mjukstart på terminen. Nästa vecka börjar 7 veckors praktik igen, så då blir det full rulle igen. Denna gång föll lotten på 5 veckor på hud och plastik, och 2 veckor på intensivvårdsavdelning. Spännande, men också lite läskigt med nya mål och krav. 

Köks- och badrumsrenoveringen är igång också. Skulle till att börja med ta 4 veckor, men huset var i mycket sämre skick än förväntat. Tror snickarna är inne på sin 6:e vecka eller nåt nu och det är fortfarande långt ifrån färdigt.. Ska bli SÅ skönt när det blir klart! Hoppas att det inte börjar bli mycket kallare innan det är färdigt bara, då elen i sovrummet är avstängd vilket innebär att elementen också är av. Går ju inte att elda i spisen heller..

Imorgon åker jag på äventyr! Kiss and byes!