Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

Time flies like an arrow, fruit flies like a banana.

Kategori: What on earth am I saying?

Fick lite småpanik tidigare idag när jag insåg att det var torsdag och inte onsdag som jag hade gått och trott..! En helpluggdag försvann och jag insåg att tentan i läkemedelshantering är redan imorgon kl 8.15! P-A-N-I-K !
Tiden och veckodagarna har liksom kluddat ihop sig lite tack vare alla sjukdomar som vår lilla familj drabbats av de senaste veckorna. Först magsjuka i två omgångar och sen vattkopporna. Wiltons koppor har inte kommit än, men det kan väl ta någon vecka antar jag. Kommer väl lagom till praktiken som börjar om en och en halv vecka..

Hur som helst. Idag har jag spenderat hela dagen till att plugga till morgondagens tenta, med undantag för några timmar på eftermiddagen som spenderades på Universitetet.
Olika övningar i akut omhändertagande stod på dagens schema. Roligare än att sitta på föreläsning förstås, men inte riktigt det jag känner att jag vill lägga min tankeverksamhet på dagen före en tenta..

Just det, sen var det det där med sömnen också. Det är tydligen också nåt man måste göra och ha tid för. Tenta om mindre än 8 timmar, godnatt!

Bjuder på en bild på numera stora dagiskillen!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: