Sanna Sandberg

"Life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile."

Invasion.

Kategori: What on earth am I saying?

Går in i skafferiet (vi har sån där old fashion walk-in variant) och lägger märke till en liten hög med spån som ligger på en av hyllorna, tittar upp och ser ett litet hål i taket. Sen ser jag att det ligger musskit ÖVERALLT!

Här är man borta några timmar hemifrån och under tiden blir man invaderad! Kul. Jag är så trött på dessa jävla gnagare från helvetet!
Tidigare har de hållt sig i skåpet under diskhon (för att kompostpåsen står där), så där har vi gillrat fällor som man hittar en mus i då och då.
Livsmedlen verkar ha klarat sig, inget var bitmärken på, men allt som varit öppnat åker raka vägen ner i soporna. Man vet ju aldrig om de varit där och pillat, de äckliga jävlarna..

Anton försöker övertala mig att skaffa katt, men aldrig i livet, säger jag! Ni som känner mig vet vad jag tycker om katter. De är nog ungefär lika äckliga som möss. De luktar sjukt illa och hårar. Äckliga helt enkelt. De är jobbiga också. Många ska hålla på att klänga, slingra sig runt benen, följa med överallt, klösa sönder allt man äger och har, pissa och skita på olämpliga ställen ("man får väl lära dem att bli rumsrena", tänker väl alla kattvänner nu, men ärligt, nästan ALLA katter gör sina behov bortom kattlådans gränser då och då), de gör jobbiga ljud (det där spinnandet när man försöker sova är otroligt frustrerande) och så rivs dem och välter blomkrukor. Vissa tuggar sönder blommor också va?
Så nej, det blir ingen katt som ni säkert förstår och nu ska jag fortsätta tömma skafferiet och leta rätt på en sån där musskrämma man sätter i eluttaget. Undrr om dem verkligen funkar?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: